Skip to Main Content
Here's how it works
free home trial free home trial
free home trial
  • Vincent Chase Vagabond VC 2311 Black Red 1030 Eyeglasses
    Rs. 1,299
  • Vincent Chase Vagabond VC 2311 Black Blue 1020 Eyeglasses
    Rs. 1,299
  • Vincent Chase Vagabond VC 2009 Black Red 1030 Wayfarer Eyeglasses
    Rs. 1,299
  • Vincent Chase Evil Eye VC 2006F Black Brown Black C5 Women's Eyeglasses
    Rs. 1,299

Complete After-Care Package

  • Money-back guarantee - on everything
  • Home visits - At times convenient to you
  • Unlimited adjustments - until you’re 100% happy
  • Free replacements - exchange over and over
Vincent Chase Evil Eye VC 2005 Black 1010 Women's Eyeglasses
perfect accessory

I saw my boss wearing these eyeglasses. These suit her face perfectly. When i complimented her for her specs, she said, 'oh I know that these specs are worth compliment'. Later she told that she loves the cat's eye style of frame and was searching for the same style in eyeglasses which she finally got on lenskart. Since, i was impressed by her cat's eye specs, so i asked her about the fit and comfort and her answer was that these are perfect and extremely comfortable. After listening to her, i was so tempted that i immediately ordered one pair for myself and now when i have received them, i must say that these are far better in reality than what shown on screen. The glossy finish on them and light weight make them a perfect accessory.

How do you rate this product?

RATING

Rating is a required field.
Product Id : 74652

Evil Eye VC 2005 Black 1010 Women's Eyeglasses

Size: Medium (Will this fit?)
Suits: All lense types
COD available
Rs 1,299
First Frame Free
Got a coupon code?

STATUS: Out of stock

Sorry! This Product is out of stock.
Please provide your information below and we will inform you when the product is in stock
Email
Mobile
 
  • Best Price Guaranteed (?)
  • Perfect Fit Promise(?)
  • Money-Back Guarantee(?)
Vincent Chase Evil Eye VC 2005 Black 1010 Women's Eyeglasses
Vincent Chase VC 2005 Black 1010 Women's Eyeglasses
Medium
Black
Standard
54-18-140
See these frames in action:

Technical information

Brand Name Vincent Chase
Product Type Eyeglasses
Frame Type Full Rim
Frame Shape Cat Eye
General
Gender Women
Model No. VC 2005
Power No
And (For showing Attributes on Front End) No
Frame Size Medium
Frame colour Black
Glass Colour No
Height 39 mm
Weight 22.2 gm
Weight Group Average
Material Acetate (Vintage Regular)
Frame Material Acetate
Temple Material Acetate
Temple Colour Black
Lens Material No
Lens Technology No
Prescription Type Bifocal / Progressive
Product Warranty 1 Year Manufacturer Warranty
Know More
Frame Style Standard
Frame Style Secondary Youth
Collection EVIL EYE
Condition New
Video No
Type No
Glass Image no_selection

Avg Rating

Vincent Chase Evil Eye VC 2005 Black 1010 Womens Eyeglasses 5 out of 5 based on 1 ratings.
100% 5 star
80% 4 star
60% 3 star
40% 2 star
20% 1 star

Have you used this product ?

Rate it now

Write a Review
Vincent Chase Evil Eye VC 2005 Black 1010 Women's Eyeglasses
perfect accessory

I saw my boss wearing these eyeglasses. These suit her face perfectly. When i complimented her for her specs, she said, 'oh I know that these specs are worth compliment'. Later she told that she loves the cat's eye style of frame and was searching for the same style in eyeglasses which she finally got on lenskart. Since, i was impressed by her cat's eye specs, so i asked her about the fit and comfort and her answer was that these are perfect and extremely comfortable. After listening to her, i was so tempted that i immediately ordered one pair for myself and now when i have received them, i must say that these are far better in reality than what shown on screen. The glossy finish on them and light weight make them a perfect accessory.

Why over 5,00000 Indians shop with us every year:

  • More stylish frames and top brands in stock than your local optician
  • High precision, machine-made lenses with full 1 year warranty
  • 50% cheaper than your local optician (on average)
  • Perfect fitting - try at home and exchange until you find your perfect pair
  • Double your money back if you are not completely satisfied
Fast & Free Shipping* - Authentic, highest quality frames delivered to your door in 2 - 3 days *on orders over Rs 249
Precision made for perfect accuracy every time - How Lenskart is beating your local optician
Local Optician
  • Lenses shaped by hand (risk of human error)
  • Prices vary depending on power of lenses
  • No warranty on lenses
  • 50% higher prices than Lenskart (on average)
  • Limited selection of frames in stock
Lenskart
  • Lenses shaped by laser precision machines
  • Same price no matter what your power
  • 1 year warranty on all lenses
  • 50% lower prices than local optician (on average)
  • 5,000 frames in stock in a range of styles and brands
all your doubts resolved
  • Ques 1. I’m not sure about the size and fit of the frames.
    • Ans 1. At Lenskart, we offer glasses in 3 sizes – small, medium, and large. Click the ‘Frame Size’ link at the bottom of the page to know your size. ~95% of our customers find a medium size frame to be the best fit.
  • Ques 2. What if I buy glasses & they don’t fit me? What if the lenses aren’t right ?
    • Ans 2. Don’t worry! It is our responsibility to get the perfect pair of glasses. In the rare circumstance that your glasses don’t fit properly, we make it extremely easy for you to exchange or return the frames, with lenses. If you face any difficulty, just call us at +91-99998.99998. We have a 14 day, no-questions asked return policy and provide instant money back or store credit on return.
  • Ques 3. Will the glasses have my prescription?
    • Ans 3. You can buy glasses fitted with your prescription or even the frames standalone. We custom-make glasses with single vision, bifocal, or progressive prescriptions across all powers. Our glasses are ~50% cheaper than market average, since we bypass intermediaries – and best of all, we charge the same price, regardless of your power!
  • Ques 4. Will Lenskart be able to make my complex power?
    • Ans 4. At Lenskart, we stock all powers – simple and complex. The unique robotic technology used in our lab ensures that the most complex powers are fitted perfectly, ensuring 100% error-free glasses. Our 10 lakh+ customers can vouch for the precision with which we make the eyeglasses!
  • Ques 5. Where do I submit my eye power details?
    • Ans 5. You can submit your power details after you complete your purchase. We offer multiple options to provide your prescription to us – upload a picture, enter it online, email us (power@lenskart.com) or call us at +91-99998.99998
  • Ques 6. I don’t have my prescription handy. Is it important to give it right away?
    • Ans 6. It’s ok if you don’t have your prescription handy while placing the order. Simply place the order for the frame and provide your power using the links provided in the SMS and email that we send you, post order completion. It’s that simple!
  • Ques 7. I don’t know what my prescription is. Can Lenskart help?
    • Ans 7. Lenskart offers OPTO, a FREE Home Eye Check-up service to help you ascertain your eye power. Select the ’Home Eye Check-up ‘option after check-out or on our homepage, pick a time that is convenient and our trained optometrists will be there to assist you! [Note: Available in metro cities only]
  • Ques 8. I really, really want to try the frames on before making a purchase!
    • Ans 8. Unsure? Use our 3D Try-on! Feature – click ‘3D Try-on!’ on the product page of your chosen frame, follow the instructions, and see a 180 degree view of yourself with your chosen frames! Share with your friends and family to find the perfect pair! In addition, we offer a unique ‘Free Home Trial’ service, across India. Select up to 5 frames (from our non-free frame categories) and our delivery executive will bring them to your doorstep for trial! Click here to try frames!
  • Ques 9. How can I be sure of the quality of the frames?
    • Ans 9. Quality is at the core of Lenskart’s products. Our plastic frames are made from the best quality acetate and our metal frames are made only from steel or titanium – this makes our glasses corrosion and breakage resistant. We also offer a 1 year warranty on all our glasses – in case you have any issues, call us, and we’ll make sure it gets resolved!
  • Ques 10. What lenses will you use? I use thin, anti-glare lenses.
    • Ans 10. We understand that a pair of glasses is only as good as the lenses fitted in them. Most anti-glare lenses cost between Rs.1,500 - 2,000 at your local optician. At that price we give you robotically fitted, anti-glare lenses, with a 1.6 index which is ~35% thinner than market average. In addition we offer UV-400 protection on all our lenses, similar to what is provided in lenses across Europe and the USA
  • Ques 11. I haven’t heard of some of the brands available. How does Lenskart determine which brands to stock?
    • Ans 11. All the brands sold on Lenskart are chosen after carefully looking at their product quality, manufacturing processes, and customer service. There are some brands which we have brought to Indian from countries such as Italy, to introduce them to the Indian market and you to their superior products.
  • Ques 12. How many days will they take to make my eyeglasses?
    • Ans 12. We promise to deliver your purchases to you as quickly as possible. We dispatch your order within ~5-12 days of order confirmation (and receipt of your prescription, if needed), based on the products ordered. It takes 2-5 days to get delivered to you post-dispatch, based on your location. Click here to know more
  • Ques 13. I don’t like what I have purchased! What is your return policy?
    • Ans 13. We have a 14 day return policy. Click here to know more.